Make your own free website on Tripod.com
Tongkat AliLuxor Nigella Tongkat Ali:
1. Dikeluarkan oleh kilang yang berstatus GMP
(Amalan Pengilangan Baik)
.

2. Mendapat kelulusan dari Pihak Berkuasa Kawalan Dadah
(PKLB).

 3. Sarung kapsul diperbuat dari gelatin HALAL.  Ini disahkan
oleh
Persatuan Islam Shangdong, China yang diiktiraf oleh Kerajaan Malaysia.


Versi Original

Istimewa Luxor Nigella Tongkat Ali untuk anda.
 

Salah  satu rungutan dan permasalahan yang sering dilaungkan oleh kaum  lelaki adalah terhadap keletihan yang boleh menjejaskan tenaga batin. Ini merupakan sebahagian dari kesan gaya hidup moden masa  kini. Seandainya gejala ini tidak ditangani atau dibendung dengan cara yang terbaik, ianya boleh mendatangkan banyak kerumitan sampingan,  umpamanya kepincangan keupayaan seks, kemandulan dan yang lebih membimbangkan, impoten atau mati pucuk.

Nigella Tongkat Ali merupakan remedi  yang paling mujarab untuk mengatasi permasalahan ini.
Luxor Nigella Tongkat Ali adalah  merupakan satu penyatuan di antara bijirin hitam yang telah wujud  sejak berzaman dan herba hutan tropika Malaysia untuk kesihatan dan tenaga batin bagi kaum lelaki.Adunan di antara Eurycoma Longifolia yang pahit dari keaslian hutan tropika Malaysia,  bijirin penawar segala penyakit melainkan maut Nigella  Sativa dan ibu segala herba Zingiber Officinale telah menghasilkan satu formulasi yang sangat  berkesan dan memberikan kepuasan yang tidak terhingga.

[Home] [About Us] [Catalog] [Serigama] [Spirulina] [Tongkat Ali] [Ginseng] [Chitosan] [Penjagaan Kereta] [Vitamin] [x-hifi] [Jus Buah Kiwi] [Kacip Fatimah] [Aloe Vera] [Aromatic Oil] [Marketing Plan] [News] [Testimoni] [Pencegahan Penyakit] [Impian] [Hall Of Fame]